fbpx

 

Vsakodnevno razvijamo in nadgrajujemo promocijske izdelke našim strankam, kot da bi bi bili naši. Zaljubljeni smo v branding blagovne znamke s preprostimi designi in uporabnimi izdelki, ki stranke, partnerje in zaposlene poveže v skupnost. Tako pa tudi izdelek ni več samo izdelek, ampak postane VIBE. Pozitiven VIBE ustvarja in neguje dobre odnose in verjamemo, da se vse dobre zgodbe pričnejo z nekaj kreativnosti in sodelovanja. Pozitiven VIBE je lahko začetek ustvarjanja vaše skupnosti.

VIZITKA PODJETJA

VIBEIT d.o.o.
Flegeričeva ulica 2
2250 Ptuj

Davčna številka: SI17633109

Matična številka: 7254750000
Osnovni kapital: 23.002 EUR
Reg. dok.: Srg 2017/11017, Okrožno sodišče Ptuj

Bančni račun pri banki Sberbank:
IBAN: SI56 3000 0002 5332 168
BIC koda: SABRSI2X

Kontaktni podatki podjetja:

E-mail: [email protected]
Telefon: +386 (0) 40 319 170‬

Hitra in brezplačna dostava

Večino izdelkov dobavimo v roku enega tedna. Pri naročilih v vrednosti več kot 150 eur je poštnina brezplačna.

Garantiramo

V primeru napak izdelke brezpogojno zamenjamo oz. vrnemo denar. Brez dodatnih vprašanj.

Zanesljiv partner

Naši uporabniki so ocenili, da je naša največja prednost zanesljivost in odzivnost …. ključni vrednoti našega podjetja.

Promocijski izdelki

Kar naprej, naš svet kreativnih idej vam je na voljo - počutite se kot doma. Naša ponudba je skrbno pripravljena na podlagi odzivov uporabnikov in rednega testiranja kvalitete.

Odzivna spletna podpora

Zagotavljamo vam odziv v roku 4 ur od prejetega povpraševanja. Na podlagi vaših idej in želja vam z veseljem osebno svetujemo in pripravimo izbor izdelkov.

Tisk po meri

Izbrane izdelke obudimo od mrtvih z vašo grafiko in primerno tehniko. Na voljo je paleta različnih tiskarskih in šiviljskih orodij - računajte tudi na naš nasvet.

Grafično oblikovanje

Vaše ideje in izdelke obravnavamo kot svoje, zato vam je vedno na razpolago naš grafični oddelek. Končno pripravo za tisk prejetih vektorskih grafik izdelamo brezplačno.

Brezplačni vzorci

Ker stojimo za tem kar govorimo, vam z veseljem pošljemo vzorce izdelkov. V primeru, da se odločite za nas, jih prejmete brezplačno!

Varujmo naravo

V naši spletni trgovini najdete več kot 150 izdelkov iz recikliranih materialov.


Kontaktirajte nas preko elektronske pošte [email protected], s pomočjo spletnega obrazca ali nas pokličite.


brandvibes

Flegeričeva 2, 2250 Ptuj, Slovenija

+386 40 319 170


Spletna podpora

Trudimo se odgovoriti na vsa vprašanja v roku 4 ur od prejema, vse dni v tednu.

Pogosto zastavljenja vprašanja


Dokler vaše naročilo še ni pripravljeno za odpremo, lahko prekličete celotno naročilo ali posamezne postavke v naročilu. V ta namen se preko telefona ali e-pošte obrnite na našo ekipo za pomoč in podporo strankam.

Neobvezujoča rezervacija artikla žal ni možna.

Vse izdelke iz ponudbe spletne trgovine brandvibes.si naročite tudi po telefonu.

Obdelava vašega vračila lahko traja 14 dni od datuma vračila.

Ko prejmemo vaše vračilo, boste po e-pošti prejeli potrdilo o prejemu vračila s seznamom vaših vrnjenih artiklov. Vsako vračilo kupnine se samodejno pripiše načinu plačila, s katerim ste plačali vaš prvotni nakup.

Če ste izbrali način plačila po povzetju in želite vrniti paket ali del paketa, potrebujemo vaše bančne podatke o osebnem transakcijskem računu, da vam bomo lahko vrnili denar. V ta namen stopite v stik z našo ekipo za podporo in pomoč strankam.

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov potiskanih oz. kako drugače brandiranih / personaliziranih izdelkov ne sprejemamo nazaj kot vračilo. Vrnete lahko le naročene izdelke brez potiska oz. drugih vrst dodelav, ki niso bili uporabljeni in niso poškodovani ali obrabljeni. V primeru, da želite opraviti vračilo stopite v stik z našo ekipo za podporo in pomoč strankam.

Sprejemamo plačila po predračunu na naš TRR.

Med postopkom naročanja ste izbrali, ali želite račun prejeti s paketom ali po pošti. Morda bo račun prispel v naslednjih dneh po pošti. Seveda vam z veseljem pošljemo tudi kopijo. Prosimo, da o tem obvestite našo ekipo za podporo in pomoč strankam, vse ostalo bomo za vas uredili mi.

Prosimo, preverite e-pošto, če smo vas obvestili o tem, da eden od artiklov iz vašega naročila ni več na voljo. V tem primeru vam bomo povrnili plačani znesek za artikel z enakim načinom plačila, ki ste ga uporabili ob nakupu. Če niste prejeli e-pošte, vas prosimo, da o tem obvestite našo ekipo za podporo in pomoč strankam. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Če ste prejeli poškodovan artikel ali napačen artikel, ki ga niste naročili, ga bomo nadomestili z drugim v najkrajšem možnem času. Prosimo, da o tem obvestite našo ekipo za podporo in pomoč strankam, vse ostalo bomo za vas uredili mi.

Takoj, ko bo paket zapustil naše skladišče, boste preko e-pošte prejeli obvestilo o poslanem paketu s sledenjem paketa. Če kljub potrdilu o poslanem paketu le-tega ne prejmete v šestih delovnih dneh, se prosimo obrnite na našo ekipo za podporo in pomoč strankam

Najnižji znesek za naročilo je 24,00 EUR.

Grafične storitve lahko najdete v zavihku “Storitve”. Tam boste lahko hitro in enostavno izbrali storitev, ki ustreza vašim potrebam.

Vaše naročilo lahko oddate tudi preko e-pošte ali po telefonu.

Rok dobave je odvisen od velikosti in težavnosti izvedbe naročila, vendar za izdelke na zalogi ni daljši od 10 delovnih dni. Izdelkom, ki jim je zaloga pošla, se lahko rok dobave podaljša tudi do 30 dni ali več. V kolikor bo rok dobave za vaš naročen izdelek daljši od 10 delovnih dni vas bomo o tem obvestili.

Stroški pošiljanja so zaračunani po ceniku dostavno kurirske službe.

Čas dostave je določen glede na pogoje kurirske službe, vendar v nobenem primeru ni daljši od 3 delovnih dni od odpreme iz našega skladišča.